Ben je nog nooit lid geweest van de bibliotheek van Kortrijk - en wil je dat worden - vul dan dit inschrijvingsformulier in. Bij je eerste bezoek betaal je het abonnementsgeld. Wie een geldig regio-abonnement heeft, betaalt niks extra voor dit abonnement. Online betalen is (nog) niet mogelijk.
mijn gegevens
Noteer hier je voornaam zoals die op je identiteitskaart of officieel identiteitsbewijs staat.
Noteer hier je familienaam zoals die op je identiteitskaart of officieel identiteitsbewijs staat.
voorbeeld: 15 januari 1991
Ben je jonger dan 18 jaar, noteer dan hier het nummer van je kids-ID.
Met je abonnement voor bib Kortrijk kan je ook terecht in de regiobibliotheken van Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem. Bezoek je één van deze bibliotheken, moet je je abonnement daar te plaatse nog laten activeren.
Heb je al een geldig abonnement bij één van deze regiobibliotheken, dan is een lidmaatschap in Kortrijk gratis. Ook hier moet je je abonnement nog laten activeren.
 
Vul hier je rijksregisternummer in of het nummer van de Kids-ID, bibpas of UiTpas. In onze bibliotheek krijg je een abonnement met datzelfde nummer, zo heb je slechts één kaart (eID, kids-ID, UiTpas of bibpas nodig).
Wie studeert aan een hogeschool of universiteit en een studentenkaart van het huidige academiejaar kan voorleggen, betaalt geen lidgeld.
Zodra de bib terug normaal open is, kan je langskomen met je geldige studentenkaart om je lidgeld te laten kwijtschelden.
Wie een geldige UiTPAS met kansentarief kan voorleggen, betaalt € 1 voor twaalf maanden lidmaatschap.
Zodra de bib terug normaal open is, kan je langskomen met een geldige UiTpas om je abonnement te laten aanpassen.
mijn contactgegevens
Vul hier je domicilieadres in.
Iedereen kan lid worden van openbare bibliotheek Kortrijk. Je betaalt € 5 voor twaalf maanden lidmaatschap. Wie een geldige UiTPAS met kansentarief kan voorleggen, betaalt € 1 voor twaalf maanden lidmaatschap. Wie jonger is dan achttien of wie studeert aan een hogeschool of universiteit en een studentenkaart van het huidige academiejaar kan voorleggen, betaalt geen lidgeld.

Inschrijven en lenen gebeurt met de elektronische identiteitskaart (eID). Kinderen jonger dan twaalf gebruiken de kids-ID of een bibliotheekpasje. Inschrijven kan aan de onthaalbalie van de bibliotheek tijdens de openingsuren. Het lidmaatschap is persoonlijk.

Als lid van bib Kortrijk ga je ook akkoord met onze huisregels.

meer info de bib en haar werking vind je via www.kortrijk.be/bibliotheek/hoe