Dvd
Nederlands
Een verborgen cameraprogramma waarin zeven bejaarden de hoofdrol spelen in scènes op straat waarin jongeren te grazen genomen worden
Bevat
Disc 1 Afl. 1-7
Disc 2 Afl. 8-9 ; best of afl. 10-11 ; extra's
Onderwerp
Ouderen
Kijkwijzer
Vanaf 12 jaarVanaf 12 jaar
Titel
Benidorm bastards
Componist
Tim Vanhamel Pascal Deweze
Taal
Nederlands
Uitgever
Bridge Entertainment Group, 2010
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2010
Speelduur
280 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983951082

Besprekingen

Vlaamse televisiekomedie uit 2010 waarin zeven bejaarden de hoofdrol spelen in scènes op straat waarin jongeren te grazen genomen worden. Het geheel wordt gefilmd met een verborgen camera, de reacties van de jongeren zijn vaak erg grappig. Zo halen ze allerlei grappen uit met rolator en scootmobiel, wordt de as van een overleden echtgenoot uitgestrooid in een bushokje omdat Piet altijd deze bus nam, seksueel schokkerende opmerkingen in de nabijheid van jongeren etc. Dit Vlaamse programma heeft in september j.l. een Gouden Roos (hoofdprijs in de categorie komedie) gewonnen op het internationale televisiefestival in het Zwitserse Luzern. RTL4 zendt een Nederlandse versie uit van het programma. Zowel de Vlaamse als de Nederlandse serie zijn een groot succes. Met extra's.

Over Tim Vanhamel

Tim Vanhamel (Zonhoven, 11 december 1977) is een Vlaams rockgitarist en zanger. Hij werd bekend als lid van de Evil Superstars, maar werd nadien frontman van de groep Millionaire.

Biografie

Zijn vader is een jazzmuzikant en zijn moeder is van beroep lerares. Vanhamel startte op vroege leeftijd met het maken van muziek. Op veertienjarige leeftijd begon hij de band Sister Poo Poo, waarmee hij op Pukkelpop optrad. Later versterkte hij de Evil Superstars bij het maken van het album Love Is Okay en bijhorende tour. In 1999 en 2000 is Tim Vanhamel de versterkende gitarist van de Belgische rockband dEUS tijden hun tournee.

In 1999 stichtte Vanhamel zijn nieuwe groep Millionaire. Het eerste album Outside The Simian Flock werd uitgebracht in 2001. Enkele jaren later in 2005 werd de tweede cd van Millionaire Paradisiac uitgebracht. Deze laatste plaat werd onder anderen geproduceerd door Josh Homme van Queens Of…Lees verder op Wikipedia