Boek
Nederlands

Zielenjagers

Chris Bradford (auteur), Marce Noordenbos (vertaler)
+1
Zielenjagers
×
Zielenjagers Zielenjagers
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:

De nieuwe fantasytrilogie van Chris Bradford vol actie en avontuur

Voor lezers vanaf 12 jaar.

Voor Genna is een déjà vu bijna net zo normaal als iedere nieuwe ademhaling. En dat is precies wat Genna denkt dat ze is: normaal. Een gewone leerling, met een beste vriendin die haar plaagt vanwege haar liefde voor geschiedenisles, en ouders die zeuren over haar huiswerk. Maar wanneer

Titel
Zielenjagers
Auteur
Chris Bradford
Vertaler
Marce Noordenbos
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Soul hunters
Uitgever
[Amsterdam]: Van Goor, © 2021
265 p.
ISBN
9789000376230 (paperback)

Over Chris Bradford

Chris Bradford (Aylesbury, 23 juni 1974) is een Engels schrijver, muzikant en houdt zich bezig met Japanse vechtkunst. Hij is vooral bekend van zijn reeks Young Samurai, vertaald als De Jonge Samoerai.

Biografie

Chris Bradford beoefent sinds zijn zevende Oosterse vechtsporten, zoals shotokan, muay thai, aikido en tai-jutsu. Op dit moment beoefent hij ook Iaido en wado-ryu.

Voor hij fulltime schrijver werd, was hij professioneel songwriter en zanger. Hij heeft onder andere liedjes geschreven voor Iain Archer (Snow Patrol) en Graham Gouldman (10cc). Hij zong zelf met James Blunt. Hij heeft ook boeken geschreven over muziek.

Op dit moment is hij schrijver. Zijn eerste leesboek is verschenen in 2008 als het eerste deel in de serie De Jonge Samoerai. Deze reeks is ondertussen afgerond en Bradford werkt aan twee andere reeksen.

Bibliografie