Op 4 en 5 oktober rolt bib Kortrijk de rode loper uit. Iedereen is welkom op de jaarlijkse verwendag van de bib, thema dit jaar is film.

Op 4 en 5 oktober rollen we in bib Kortrijk de rode loper uit. Iedereen is welkom op de jaarlijkse verwendag van de bib, thema dit jaar is film.

Op vrijdagavond is er als opwarmer een echte rooftop-cinema-voorstelling op het dakterras van de bibliotheek. Een familiefilm op een bijzondere locatie waar je gratis naar toe kan. Breng je eigen stoel, dekentje, glas en vrienden mee en geniet van deze vertoning in open lucht. Wij voorzien popcorn en drank t.v.v de Warmste Week. Reserveer een plaatsje op bibliotheek@kortrijk.be of kom de avond zelf af, de deuren gaan open om 19u30.

Op zaterdag trakteren de buurtbibliotheken tussen 10 en 12 met een drankje en krijgen de kinderen een doeboekje met leuke raadsels en spelletjes. Hét moment om eens een verfilmd boek te lenen.

In de centrale bibliotheek is er op zaterdag een feestprogramma met onder meer een workshop papercraft met animatiefiguren, maquillage als superheld, greenscreen-fotoshoot of dansen op filmklassiers met Just Dance… Even op adem komen kan in het leescafé tussen de filmsterren. De collectie filmmuziek en speelfilms voor jong en oud staan extra in de kijker. En voor de durvers: kom verkleed als superheld en poseer als een echte spider-super-iron-man of woman in ons filmdecor!

i.s.m. Lieve Zusjes Stoere Broers

meer info via www.kortrijk.be/verwendag